FitFactoryssa treenaat aamusta iltaan - pyhää arkea!


Laadukkaat laitteet ja hyvä ilmapiiri - niistä on hyvä kuntosali tehty.


280 neliön kuntosalilla on monipuoliset lämmittelylaitteet, kattavat laitteet tehokkaaseen treeniin, toiminnalliseen treeniin sopivia välineitä sekä 4 metrinen Power Rack, jossa paikkoja kyykkyyn, maastavetoon, penkkipunnerrukseen ja vaikka mihin. Lisäksi salilla on 20 metrinen nurmi kelkantyöntöä ja muuta treeniä varten.


Alakerran ryhmäliikuntatilassa voi tehdä omatoimisesti omaa treeniä ryhmäliikuntatilan pienvälineillä, ottaa hiet spinningpyörillä tai rauhassa venytellä treenin päätteeksi. Ryhmäliikuntatila on kuntosaliasiakkaiden käytettävissä ryhmäliikuntatuntien ja yksityisvarausten ulkopuolella.


Kuntosalin ABC

Kuntosalille pääset omalla kulkukortillasi vuoden jokaisena päivänä klo 05-24 välisenä aikana.


Kulkukortit myydään FitFactoryn asiakaspalvelussa. Tsekkaa asiakaspalvelun aukioloajat TÄÄLTÄ.


Jos sinulla on jo tili ja kulkukortti meille, voit ladata korttisi verkkokaupassa. Jatkuvat jäsenyydet Alfa ja Beta myydään vain asiakaspalvelussa.


VerkkokauppaanTullessasi salille leimaa kulkukorttisi eteisessä näyttöpäätteellä. Aina. Muista.


Kulkukortti on aina henkilökohtainen. Älä lainaile kaverille tai kaverilta. 
Älä päästä kortittomia sisälle "vapaatreeneihin". Palvelun maksamatta jättäminen on rikos.
Kuntosalin säännöt


FitFactory - Kuntosalin säännöt Päivitetty 25.11.2023


1. FitFactoryn tiloissa kuvien tai videoiden ottaminen muista ihmisistä ilman heidän lupaansa on kiellettyä. Selfieiden ottaminen on sallittua, mutta katso, että et kuvaa muita ihmisiä ilman heidän lupaansa. Muistutamme, että Suomen laki kieltää kuvien julkaisun ja levittämisen ilman kuvassa olevien lupaa.


2. Siivoa omat jälkesi. Kuntosali ei ole täyden palvelun hotelli. Siivoa jälkesi, oli kyseessä sitten treenivälineet, roiskuneet nesteet, omat kamppeet, kehon eritteet tai mikä muu tahansa. Tee kotonasi miten tykkäät. Meillä ollaan siivosti.

2.5 Edelliseen vedoten, muista nostaa painot pois laitteista käytön jälkeen! Ja viedä ne takaisin paikoilleen. Jos jaksat nostaa painot laitteeseen, olettaisi, että jaksat myös nostaa pois.


3. Anna rauha toisille treenaajille. Annetaan tilaa toisille. Pidetään volyymit ja kielenkäyttö tilanteeseen sopivana. Käyttäydytään muutenkin fiksusti, ettei tartte hävetä. Jätetään sanailut ja tappelut viikonlopun grillijonoon.


4. Salikortti on aina henkilökohtainen. Sitä ei lainata kaverille. Isin, äidin tai jonkun muun kortti on heidän oma. Hommaa oma.


5. Palvelun maksamatta jättäminen on rikos. Maksa siis käyntisi. Et varmaankaan halua maksaa sakkoa kuntosalikäynnin vuoksi.


6. Edellinen kohta huomioiden, Älä avaa ovea asiattomille eli henkilölle kenellä ei ole asianmukaista, voimassa olevaa salikorttia eikä aikomustakaan maksaa käyntiään. Jos tuot kaverin salille asiakaspalveluaikojen ulkopuolella, pidä huoli, että hän maksaa kertakäynnin. Muutoin  teille molemmille rapsahtaa sakko. Mieti mitä kaikkea kivaa sillä rahalla saisit.


7. Jos tahallasi hajotat, maksat. Vaikka tila ja välineet ei ole sinun, on sinun etujen mukaista, että ne pysyy ehjinä. Kunnioita palvelua josta maksat. Pidetään välineet ehjinä ja turvallisina.


8. Vahinkoja sattuu. Ilmoita aina meille, jos jotain rikkoontuu vahingossa. Siivoa silti jäljet! Mukavampi tulla töihin toteamaan rikkoontunut asia, kun siitä on jätetty lappu tai muutoin kerrottu.


9. Ei tartte tuoda omaa jukeboxia salille. Me maksetaan musiikkilupia, jotta saadaan teille kajareista poppia. Jos ei meidän poppi kiinnosta, kuuntele omaa humppaa kuulokkeista.


10. Ryhmäliikuntatilaa voi käyttää omiin treeneihin silloin, kun siellä ei ole ohjattua tuntia, ohjaaja harjoittelemassa, siivoukset käynnissä tai muutoin virallisesti varattuna. Muista aina palauttaa käyttämäsi tavarat niiden omille paikoille.


11. Ryhmäliikuntatila eikä kuntosalin puoli ei ole lasten leikkipaikkoja eikä kuntosalin laitteet leikkikaluja Lapsille on alakerrassa oma tila jossa voi oleilla oman aikuisen vastuulla. 


Sääntöjen rikkomisesta seuraa aina jotain:
- Salikortin tauottaminen määräaikaisesti tai kokonaan ilman erillistä irtisanomisaikaa ja –ilmoitusta.
- Rahallinen korvaus.